Det vigtigste skridt til forbedring er at indrømmelse! Tag et kig på din WordPress hjemmeside – er den gammeldags, grim, rodet eller bare kedelig? Vil du gerne forbedre den men er ikke selv webdesigner? Så er du kommet til det rigtige sted!

Det siges at førstehåndsindtrykket er utrolig vigtigt, og et studie viser at de besøgende på en hjemmeside bruger omkring 1/10 del af et sekund på at bedeømme den. Det ligger et stort pres på hjemmesidens visuelle fremtoning – det skal være i orden. Din hjemmeside kan sagtens være funktionel og intuitiv, men har den et skoddesign er alt andet stort set ligemeget. Man må altså ikke undervurdere vigtigheden af en hjemmesides design.

WordPress tilbyder en række gratis temaer – mange af dem gode endda – men man kan stadig stå i en situation hvor man har kigget stort set alle gratis temaer igennem uden at finde “det eneste ene” – det perfekte udvalgte tema. På nettet er der en næsten uendeligt stor mængde temaer tilgængelige for en mindre sum penge – søg, og du skal finde – forhåbentlig det perfekte tema.

Du har nu fundet temaet, betalt for det, og hentet det i en .zip fil. Hvad nu? Her kommer en nem 7-trins guide til hvordan du får dit særligt udvalgte tema installeret.

  1. Det første du skal gøre er at fyre op for WordPress. Ude i siden ser du menuen, hvor du kan konfigurere din hjemmeside.
  2. Tryk på menupunktet “Appearance”. Der dukker nu en fold ud menu på. Tryk på punktet “Themes”.
  3. Du bliver nu dirigeret ind på en side hvor du kan konfigurere temaet på din hjemmeside. Der vil være et par forudinstallerede temaer. Dem er du ikke interesserede i, du har dit eget. Øverst på denne side vil der være en knap der hedder “Add New”:
  4. Du bliver nu dirigeret ind på en ny side, hvor du kan vælge et af de mange gratis temaer, men også har muligheden for at tilføje et ny, fra en fil. Øverst på siden finder du knappen: “Upload theme”:
  5. Der dukker nu en menu frem hvor du kan uploade dit eget tema, som du tidligere har gemt i en .zip fil.
  6. Tryk på knappen “Vælg fil”, og find dit tema. Hvis du ikke har gemt det et specifikt sted, ligger det højst sandsynligt i mappen “overførsler”. Vælg dit tema og tryk enter.
  7. Du trykker nu på knappen “Install Now” under knappen “Vælg fil”, og dit tema vil blive installeret.

Færdig! Du har nu installeret dit udvalgte tema! Vil du ændre det, så er proceduren den samme. Du kan konfigurere dit installerede tema, ved at trykke “Appearance” og så vælge “Theme Options” i fold-ud-menuen. Her kan du installere et logo og meget mere.

Driver du en professionel virksomhed, så tag kontakt til et professionelt webbureau. De kan skræddersy en hjemmeside helt fra bunden til dig, så du er sikret det allerbedste resultat. Fordelene ved en hjemmeside lavet i samarbejde med et dygtigt webbureau, kan sammenlignes ved fordelen ved et skræddersyet jakkesæt. Du er med fra processens start, og fortæller præcis hvad du er på udkig efter, vælger farver og stil i samarbejde med en dygtig skrædder/webdesigner, og ved flere besøg får du sammensat det helt rigtige produkt, der passer dig perfekt.

Med det helt rigtige tema får din virksomhed et øget niveau af professionalitet, og du er desuden sikker på at du ikke skal ud og opdatere dit tema igen om 10 år fordi det er blevet gammeldags og grimt pr. den tids standarder – noget du kan sikre dig ved at bruge et webbureau.

Er du tvivl om hvilket tema der er det helt rigtige til din hjemmeside, kan du finde en masse info om hvordan du designer en ordentlig hjemmeside på nettet. Her kan vi igen anbefale at tage kontakt til et webbureau, da de er eksperter inden for netop dette felt.

Os fra Amazezig, håber du finder det helt rigtige tema til din hjemmeside!